Вихованці Лозівської ДЮСШ «Юність» зможуть попливти у новому басейні наступного року +vd

У Лозовій вихованці ДЮСШ «Юність» скоріш за все зможуть почати тренуватися у наступному році. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Шахненко під час візиту у Лозову 15 листопада.

Відкриття басейну затягується до наступного року через те, що на його облаштування не вистачає коштів, розповів міський голова Сергій Зеленський. Він додав, замість кахлю у басейні планують покласти сучасне закордонне покриття.
З виділенням коштів на ремонт басейну ДЮСШ «Юність» допомогла область та народний депутат України Анатолій Гіршфельд. Також завдяки обранцю з фонду соцрозвитку виділили майже 3 мільйони гривень на ремонт басейну у Лозівському ліцеї №4, що зараз знаходиться у аварійному стані, розповів Сергій Зеленський.
Крім «Юності» Євген Шахненко разом з керівництвом міста подивився, як просувається реконструкція аварійної ділянки водогону на проспекті «Перемоги». Євген Шахненко відвідав і Орільку. Він перевірив хід облаштування свердловини. До кінця року у селищі планують вирішити проблему забезпечення водою близько 5 тисяч мешканців Орільки.

Результатами перевірки об’єктів у Лозовій та районі заступник голови ХОДА залишився задоволений. 

    {youtube}yNW9ssoIXz0{/youtube}