У Лозовій діти-пільговики отримали від Святого Миколая солодкі подарунки +vd

У Лозовій дошкільнят та школярів  пільгових категорій привітали з Днем Святого Миколая. 19 грудня свято для малечі  влаштували у 13 дитсадку. У Лозівській гімназії школярам показали новорічну казку.

Лозівські дошкільнята розповіли, чекали на Святого Миколая і заздалегідь замовляли бажані іграшки та солодощі.  Малюки зазначили, були слухняними, тому отримали свої замовлення.

На Святого Миколая діти чекали не тільки вдома, а й у 13 дитсадку. Для малят пільговиків влаштували свято. Дошкільнята танцювали, співали, водили хороводи  та грали у ігри. Від Святого Миколая діти отримали солодкі подарунки . Привітати юних лозівчан, їхніх батьків та вихователів прийшов Лозівський міський голова Сергій Зеленський.  Від міськради мер вручив телевізор.

З Днем Святого Миколая школярів пільгового контингенту  з усіх навчальних закладів міста вітали і у Лозівській гімназії. На вході у актову залу гостей зустрічали невеликими подарунками – презентували саморобних півнів з паперу. Такі символічні презенти для гостей на Миколая  у закладі готують щороку, а дітей пільговиків запрошують вже 5 рік поспіль, розповіла заступник директора гімназії Яна Жданєй.

Для 145 лозівських дітей пільговиків у гімназії показали новорічну казку та вручили дітям солодкі подарунки від Святого Миколая.

           {youtube}vXYmbsTKPPY{/youtube}