У Лозовій вихованців реабілітаційного центру «Жемчужинки» привітали з Днем Святого Миколая +vd

Для дітей з реабілітаційного центру «Жемчужинки» 20 грудня активна молодь Будинку дитячої та юнацької творчості та Центру молодівлаштували свято.Малюків зі святом вітав також голова опікунської ради благодійного фонду «Патріоти» Ігор Чопенко.

Активісти запросили Діда Мороза та 2 янголів, які танцювали іроздавали солодкі подарунки та іграшки. Солодощі для дітей також приготували спонсори. Від благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є народний депутат України Анатолій Гіршфельд, дітей вітав голова міської опікунської ради «Патріотів» Ігор Чопенко. Він передав вітання від обранця та побажав малюкам здоров’я і подарував солодощі.
Директор реабілітаційного центру «Жемчужинки» Ольга Ашитковазазначила, приємно, що про дітей не забувають. Вона поділилася, радіють усім подарункам, а головний чекає їх вже після Нового року – відремонтований другий поверх та нові спеціалісти, які займатимуться з дітьми.
Зараз у реабілітаційному центрі займається 25 дітей, кількість вихованців планують збільшити коли закінчать ремонт та знайдуть спеціалістів для занять.

          {youtube}kNwOizGj-EA{/youtube}