Лозівська прокуратура оголосила підозру директору Панютинського аграрного ліцею +vd

Лозівська місцева прокуратура оголосила підозру директору Панютинського професійного аграрного ліцею за фактом привласнення майна навчального закладу. Про це 23 червня повідомив прокурор Лозівської місцевої прокуратури Андрій Іванчак.

За словами Андрія Іванчака, розслідуванням справи займалися прокуратура і СБУ. У ліцеї на правах постійного користування є земельна ділянка –240 гектар землі. Навесні 2016 року там засіяли 100 гектар соняшнику, 100 гектар кукурудзи та ще 40 – пшениці. Офіційно зібрали 91 тону насіння соняшника, однак правоохоронці порахували, що з такої ділянки урожай має бути 137 тон, говорять у прокуратурі.
За інформацією правоохоронців, вони провели обшуки у ліцеї та за місцем мешкання посадових осіб начального закладу, допитали працівників та проводили слідчі експерименти. Вирахували, що вага привласненого врожаю –понад 46 тонн, вартістю майже 430 тисяч гривень .
Зараз директор ліцею під домашнім арештом та відсторонений від роботи, зазначив Андрій Іванчак. Надалі справою займатиметься суд.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=IawKX-8guZU&feature=youtu.be{/youtube}