У Лозовій вшанували пам’ять загиблих учасників АТО Лозівщини +ft +vd

У будівлі Лозівської міськради 13 жовтня поклали квіти до Дошки пам’яті загиблим учасникам АТО Лозівщини. Присутні вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Квіти до пам’ятної Дошки поклали рідні та близькі учасників АТО, міське та районне керівництво, від народного депутата України Анатолія Гіршфельда, від нинішніх захисників України, від підприємств та організацій міста та усі охочі містяни.

 

Секретар міськради Сергій Коба та помічник народного депутата України Олександр Неділько висловили слова співчуття родинам учасників АТО та наголосили, завжди готові вислухати та допомогти.
До Дня захисника України родини загиблих отримали грошову допомогу з міського і обласного бюджетів та від благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є Анатолій Гіршфельд.
Рідним бійців подарували книги «Герої не вмирають». Інформацію для їх наповнення збирали вчителі та учні шкіл Харківщини, зазначила начальник управління праці та соцзахисту населення Вікторія Кіпкало.

 

За час бойових дій на сході України у зоні проведення АТО загинули лозівчани Олександр Лавренко, Олександр Бричук, Андрій Ладик, Ярослав Житніков, Леонід Козороз, Михайло Михайлюк, Сергій Лобов, Олександр Шаповалов, Сергій Петріщев, Василь Савченко, Микола Твердохліб, Дмитро Верховодов, Сергій Гуров.

 {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=q9kCvVTiZ6w&feature=youtu.be{/youtube}

Юлія Ковальська