Як лозівчани жартують на 1 квітня +vd

Жартувати та розігрувати людей можна не тільки в окремий день, запевняють лозівчани. Але 1 квітня їм робити це цікавіше.

Кожен день з гумором – саме так потрібно жити, говорить пані Валентина. Вона приїхала у гості до Лозової і трапилася нашій знімальній групі.

«Ми тільки і живемо гумором та жартами. Життя — така складна річ, що потрібно позитивом жити і не зациклюватись на негативних емоціях», – розповідає жіночка.

Директор КП «ЖУК» Сергій Єршов також говорить, що працювати без жарту та гумору неможливо. Він розповів свою історію з розіграшем, коли ще працював директором на сільськогосподарському підприємстві.

«Подзвонив агроном якось на 1 квітня. Я одразу дату не подивився. Говорить, що в нас пропало велике поле рапсу. Ну я ж одразу туди 10 кілометрів по бездоріжжю. Приїжджаю — він стоїть посміхається, поле зелене», – ділиться спогадами Сергій Єршов.

А Євген Осипенко, місцевий артист, сам полюбляє пожартувати на людьми. Для цього він не чекає перше квітня і може пожартувати у будь-який інший день.

«В гуртожитку, коли вчились, я лякав друзів, що їх викликає комендант і що там страшні наслідки», – розповідає Євген Осипенко.

Більшість опитаних лозівчан на вулиці розповіли, що полюбляють жарти, але самі над іншими не жартують. Розіграшів же чекають від своїх друзів та родичів. Лозівчанку Валентину (вже іншу) розіграли із самого ранку: онучка їй сказала, що води немає. Тепер пані Валентина ще чекає на розіграші. Але головне, щоб жарти були добрими та ніхто не залишився ображеним, говорить вона.

Анна Красноперова

 

{youtube}VjTY_Eu5Zhw{/youtube}