Лозівська молодь влаштувала флешмоб на відкритті головного міського фонтану +vd

Водограй біля міського Палацу культури запустили вдень 1 травня. На тих, хто прийшов помилуватися водограєм, чекав сюрприз.

Молодь Лозової влаштувала для глядачів танцювальний флешмоб. Кілька десятків хлопців та дівчат у яскравому одязі показали танок, який готували протягом місяця.

— Організувати флешмоб спало на думку моєму другу, — розповіла організатор Юлія Шумська. — Ми хотіли влаштувати свято і показати, що ми за здоровий спосіб життя.

Наприкінці свого виступу танцюристи неочікувано стрибнули у фонтан. Мокрі та задоволені, організатори флешмобу пообіцяли, що лозівчани ще неодноразово побачать їх біля фонтану.

Він працюватиме щодня. У будні — з 17 до 22 години, а у вихідні — з двох годин дня, говорять у міському Палаці культури. 

1 травня вранці запустили також і фонтан у сквері Шевченка. Біля води гуляли, здебільшого, лозівчани з дітьми. Незважаючи на відкриття водограю біля міського Палацу культури, до фонтану у центрі міста прийшли і мешканці мікрорайону.

— Ми живемо на мікрорайоні, однак нам подобається міський фонтан. Тут спокійно і затишно, — розповів лозівчанин Іван Колесан.

Фонтан у сквері Шевченка працюватиме щодня з 8 до 21 години, повідомляють у комунальному підприємстві «Лозоваводоканал». Зазвичай водограї у Лозовій радують городян до жовтня.

Олена Коваленко

 

{youtube}Yt_sRG2UjIo{/youtube}