У Лозовій планують погодинно вмикати воду +vd

Ситуація із проплатами за воду критична. Якщо лозівчани не заплатять за воду, її подаватимуть погодинно, або навіть по дням.Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Жидков 5 липня.

За червень лише 31% лозічан сплатили за воду. «Лозоваводоканалу» нічим розраховуватися за воду, електрику та податки. Водоканал винен «Харківобленерго» більше мільйона гривень, якщо підприємство не розрахується до 10 липня, воду подаватимуть погодинно – з 6 до 8 ранку та з 19 до 21 години. Якщо ситуація стане ще більш критичною воду подаватимуть не лише погодинно, а навіть по дням, зазначили у міській раді.

Це може призвести до погіршення якості води та до руйнування водомереж. На останніх поверхах з водою також будуть проблеми.
Наразі 13 об’єктів міського водоканалу відключені від електроенергії, працівники кілька місяців не отримують зарплатню, більше 20 чоловік вже звільнилися.
Врятувати підприємство та місто, що може залишитися без води, можуть лозівчани, заплативши за воду. 4 липня від містян підприємство отримало 500 гривень, а кожного дня лише за електроенергію та воду має сплачувати 50 000 гривень.
Олександр Жидков попросив лозівчан сумлінніше ставитися до сплати за комунальні послуги, сплачувати обов’язкову частину за субсидією та не погіршувати ситуацію – не користуватися магнітами. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=xarnlRcHuwc&feature=youtu.be{/youtube}