Лозівському тренеру Аркадію Іліметову місто надасть службову квартиру

У Лозовій тренеру з вільної боротьби ДЮСШ «Юність», призеру Чемпіонату світу серед ветеранів Аркадію Іліметову місто надасть службову квартиру . Про це повідомив секретар Лозівської міської ради Сергій Коба 4 жовтня.

За словами керівника, раніше у цій квартирі на 4 мікрорайоні мешкали лозівчани, які вели антисоціальний спосіб життя. Випивали, розводили у помешканні собак та не платили за комунальні послуги. Тому там накопичився борг близько 100 тисяч гривень.Наразі родину переселили у помешкання на вулиці Інженерній. Зараз у квартирі проводять ремонт, наголосив Сергій Коба. Майже 200 тисяч гривень на це виділили з міського бюджету.

6 коментарів

  1. Молодцы, значит меньше детей будет шляться по улицам с сигаретами.

  2. Странно,у нас на 3 м-не в подъезде есть квартира,наркота и пьянь,так там долг около160 тыс грн. и никто их не выселяет.Живут себе на халяву припеваючи.

    • Говорят что сейсас ОСББ раскидывают на всех долги неплательщиков,и получается долгов нет.

  3. Тренер достоин квартиры не вопрос. Вопрос -ремонт за 200к это не до хрена?! Есть квартиры с ремонтом по такой же цене на ОЛХ! А нариками и бичами надо что то решать в каждом доме есть такая одна, а то и две три ушатанные квартиры с офигенными долгами.

  4. Лука Пачоли

    родину пересИлили?