Колишній голова РДА Сергій Красноперов прокоментував своє звільнення

Вже колишній керівник Лозівської районної адміністрації Сергій Красноперов на своїй сторінці у «Фейсбук» прокоментував своє звільнення.
У повідомленні у соцмережі йдеться, що керівник хоч і покидає посаду голови РДА, але з політичного життя Лозівщини не йде : « Моє звільнення з посади голови Лозівської районної державної адміністрації у багатьох викликало подив. З одного боку, через те, що видимих причин не було, а з іншого — можливо, ще й тому, що про причини такого рішення не було сказано відкрито. З цього приводу й досі точаться різні розмови… Як на мене, це рішення було цілком логічним.
Я йду з посади глави району з власної ініціативи, за власним бажанням у зв’язку з переходом на іншу роботу. Я йду з посади, але не йду з політичного життя, впевнений, що ми з вами разом зробимо ще багато для розвитку рідного Лозівського краю, розвитку нашої Слобожанщини. Мені не соромно за те, як працювала моя команда. Саме тому, що робота в нашій команді була злагоджена, вдалося досягти багатьох позитивних результатів.»

Нагадаємо, за розпорядженням Президент України з 30 жовтня посаду голови Лозівської РДА обійматиме Ашот Керопов.

2 коментарі

  1. а чого не сказав яких результатів досягла його команда? що по Лозівському району практично немає доріг в яку сторону не поїдь? таких досягнень не було за все існування Лозівщини

  2. З приводу “власної ініціативи” – краще б промовчали.
    З приводу “багатьох позитивних результатів” – можна озвучити хоть один з цих самих багатьох?