“Тинейджер” – твоє покоління!

“Тинейджер” – це нова програма для дітей та підлітків. Вона стартує восени, 2013 року, але вже має чималу аудиторію майбутніх глядачів та учасників. Така зацікавленість школярів надає мені натхнення для створення цікавої програми. Адже від мене ЧЕКАЮТЬ гарного проекту! 

Я працюю над дитячими проектами, і власне, з дітьми, шість років. За цей час я випустила в ефір майже 300 випусків дитячих програм. Проекти у мене були різні. Та щоразу, починаючи цикл нових програм, у мене є певне хвилювання: чи цікаво буде глядачам? Створити програму для підлітків мені хотілося давно. Адже діти саме цього віку найактивніші: у них безліч захоплень та цікавих ідей. З ними цікаво спілкуватися та співпрацювати. І їх вік – найкращий: вони ВЖЕ  дорослі, і, водночас, вони ЩЕ діти.

Цього разу, вирішивши запустити восени новий проект, я перш за все створила кілька груп у соцмережах: http://www.odnoklassniki.ru/group/51978819076282 та http://vk.com/club53148317 І  за декілька днів (ТАК ШВИДКО!!!) тут з’явилося майже півтори сотні учасників, які почали активно “лайкати” коментарі в групах!

Тож, я гадаю, “Тинейджер” має високі шанси стати популярним серед лозівських школярів. Сюжети про навчання, спорт, музику, танці, дружбу та перше кохання…Все, чим живуть сучасні підлітки: ти, твій сусід, однокласник та друг. Адже ми створюємо програму РАЗОМ!

Детально про “Тинейджер” – тут https://sigmatv.net.ua/programms/teenager