Професійна фізична охорона – що це таке

Послуги фізичної охорони вважаються найбільш поширеними за необхідності забезпечення безпеки та збереження майна. Довіряти таку охорону варто лише професіоналам, які мають дозвіл на надання цих послуг. Однією з таких компаній можна вважати ТОР-Безпека https://tor-safety.com/, яка спеціалізується не тільки безпосередньо на фізичній охороні, але й на технічних засобах забезпечення безпеки.

Професійні охоронці повинні мати певні вміння та навички і неодмінно – відповідний досвід. В цьому випадку життю клієнта ніщо не загрожуватиме.

Різновиди фізичної охорони

Загалом надання цієї послуги передбачає наступні основні напрямки:

Охорона приватних осіб. У цьому випадку до переліку обов’язків охоронця входить супровід клієнта під час переміщення по місту, перевірка маршруту, обмеження доступу до нього сторонніх осіб. 

Охорона об’єктів. Цей тип послуги є найбільш поширеним. До списку об’єктів, які замовляють її, найчастіше входять офісні та виробничі приміщення, склади, різні магазини, банківські установи, готелі, навчальні заклади, заміські приватні будинки та багато чого іншого.

Охорона заходів. У даному випадку потребується ціла команда охоронців. Нерідко захист об’єкту здійснюється не лише від зловмисників, а й від нав’язливих фанатів. 

Окремий вид послуги фізичної охорони – виїзд груп реагування за телефонним дзвінком. Він відноситься до сегменту екстрених, передбачаючи необхідність застосування додаткового оснащення. 

Особливості послуги фізичної охорони

У кожному випадку організація охоронних заходів передбачає певну специфіку з урахуванням суті замовлення. До уваги береться стиль життя та звички людини у випадку особистої охорони, розмір об’єкта, характер його діяльності та кількість персоналу – в інших випадках. 

До переваг цієї послуги відносять наступне:

  • охоронці не лише фізично гарантують безпеку, а й відлякують дрібних шахраїв від об’єкту;
  • недопущення скоєння злочину;
  • професійність фахівців охоронних агентств, куди не потрапляють випадкові люди;
  • допуск до функції огляду особистих речей, проходження фейс контролю під час заходів;
  • різноманітний формат надання послуги, який можна підлаштовувати під кожен окремий випадок.

Надійна фізична охорона – це в першу чергу безпека, спокій та здоров’я, а також збереження матеріальних цінностей. Більше корисної інформації про послуги охорони можна знайти на сайті охоронної агенції ТОР-Безпека.