Що вміють годинник Apple Watch

Власники iPhone вже встигли оцінити можливості годин Apple Watch. Однак для більшості цей новий гаджет до сих пір залишається загадкою. Постараємося розібратися, чи настільки марні розумні годинник від Apple, або у цього пристрою є потенціал.

У магазині Apple Room https://appleroom.ua/category/watch/ можна придбати усі найновіші моделі годинників Apple Watch. На дисплеї можна міняти положення іконок і їх набір. Загальна концепція налаштувань ідентична з оформленням iPhone, що дозволяє полегшити процес звикання до нового гаджету. Щоб відключити екран пристрою, досить накрити годинник долонею.
В активному режимі розумні годинник Apple Watch доживають до вечора, а при включенні економного режиму можуть протриматися і більше діб.

Дизайн

Виробники годин Apple Watch вважають свій пристрій самим персональним серед гаджетів, які коли-небудь з’являлися на ринку. Пристрій випущено в двох версіях: 38 і 42 мм з різними ремінцями, типом корпусу і великим колірним поруч.
Характеристики
Екран виконаний за технологією Amoled і забезпечує оптимальну яскравість дисплея навіть на вулиці при яскравому сонці. Практично весь інтерфейс виконаний в темних тонах. У пристрої 512 МБ оперативної пам’яті і 8 ГБ вбудованої пам’яті, яку можна використовувати під музику, фотографії і додатки. Крім цього, годинник Apple Watch оснащені пульсомірів, датчиком освітленості, гіроскопом і акселерометром, мікрофоном і динаміком, Wi-Fi модулем, Bluetooth і платіжним сервісом NPS для Apple Pay.

Ремінці для годинника знімні і в комплекті зі спортивною версією йде відразу два варіанти на різні типи руки, які також можна міняти на алюмінієві і сталеві версії. На додаток до цього у власників годин є можливість встановлювати ремінці сторонніх виробників з принтами або з незвичайних матеріалів, типу крокодилячої шкіри.
Телефон

Годинники Apple Watch мають можливість дзвонити, коли вони знаходяться на руці. Прямо з них можна відповісти на вхідний дзвінок і подивитися, хто дзвонить. У години вбудований динамік і мікрофон, тому можна відповідати за виклик, не дістаючи смартфон з кишені, що особливо важливо, коли перебуваєш за кермом.

Особлива роль в гаджеті приділена спортивним функцій, де можна відстежувати свою активність протягом дня і синхронізувати дані з додатком «Здоров’я». Годинники можуть вимірювати пульс в даний момент і в заздалегідь встановлений період. У додатку Workout підготовлені більш серйозні функції для бігу, велопрогулянок і тренувань.
Без зв’язку з iPhone годинник Apple Watch стають практично марними, однак в комплекті зі смартфоном вони дозволяють людині бути більш автономним. Завдяки спільному Wi-Fi з’єднання, годинник транслюватимуть всі повідомлення телефону, навіть перебуваючи в зоні слабкого сигналу. Також це зручно у ванній і в душі, коли незручно брати з собою телефон, а потрібно бути на зв’язку. Тепер немає необхідності діставати телефон в метро або підходити і перегортати музичні треки, якщо телефон заряджається в кімнаті. Слухати музику і отримувати повідомлення можна прямо з годин.

З Apple Watch можна зайнятися вивченням іноземної мови, завантаживши відповідну програму, або включити калькулятор і моментально отримати результат, подивитися погоду, акції і курс. З годин можна користуватися навігацією і робити скріншоти. Гаджет влагоустойчив, тому в розумних годинах від Apple можна приймати душ, мити руки і не боятися дощу.