Скільки коштує путівка в Арабські Емірати

 

Арабські Емірати є своєрідною Меккою для туристів. Незважаючи на зростаючу популярність, ціни на відпочинок в Об’єднаних Арабських Еміратах залежать від великої кількості факторів. Залежно від пори року ціни на відпочинок можуть коливатися від 400 до 1200 доларів.

Як повідомляє туристична компанія “ЄвроТур” Львів https://evrotur.lviv.ua/krayiny?id=13 Сучасні Арабські Емірати сьогодні – це сучасна держава зі швидкісними магістралями, гіпермаркетами та розкішними готелями. ОАЕ кожен день показує сучасні чудеса арабського світу: острова-палаци, готелі-вітрильники, лижні траси посеред пустелі. На вулицях Дубая чистота європейського рівня.

Несправедливо і твердження, що цим своїм благополуччям араби зобов’язані видобутку нафти і нафтопереробної промисловості. Доходи від видобутку нафти становлять всього лише 18% від ВВП Об’єднаних Арабських Еміратів, стільки ж приносить до державного бюджету туризм, а більшу частину доходів країні приносить торгівля.

Велика кількість туристів щорічно приїжджає в ОАЕ, щоб отримати задоволення від величезної кількості послуг, які надає ця країна.

Незважаючи на тривалість відпочинку та рівень комфортабельності готелю, мандрівник, купуючи путівку в ОАЕ, може бути твердо впевнений, що він буде забезпечений комфортним відпочинком і якісним сервісом. Кількість туристів, які бажають відпочити в Арабських Еміратах зростає. Багато з них хочуть побачити справжню казку Сходу, насолодитися незабутнім відпочинком і зануритися в екзотику цієї приголомшливої ​​країни

Засоби, які будуть витрачені на подорож, повністю компенсуються високим рівнем сервісу і якістю відпочинку.