Переваги виготовлення меблів на замовлення

 

Вибір і придбання меблів завжди є найважливішим етапом у благоустрої домашнього простору. Будь то закінчення ремонту або просто заміна старих меблів – попереду чекає зважити все, переглянути безліч варіантів і, нарешті, зробити правильний вибір.

На сьогоднішній день на ринку представлений величезний перелік, як меблевих салонів продають меблі на замовлення Львів на замовлення, так і торгових центрів, що пропонують готові варіанти меблів. Так чому ж варто зупинити свій погляд на виготовленні саме меблів на замовлення? Ось тільки кілька переваг.

По-перше – це, звичайно ж, виготовлення меблів за індивідуальними розмірами. Рекомендована меблі має конкретні габарити, на відміну від типової меблів, розміри якої з тих чи інших причин можуть не підійти.
Виготовлення замовний меблів дає можливість, підлаштувати все під свої розміри, що дозволить встановити меблі в кімнату з нестандартним плануванням: виступаючими кутами, великими отворами, нішами і т. Д.

По-друге – нестандартні стилістичні та дизайнерські рішення. Сьогодні можна замовити меблі на будь-який колір і смак, подстроив її під будь-який стиль в інтер’єрі. Виготовлення меблів на замовлення дає можливість опрацювати і створити ескіз того чи іншого меблевого виробу, яке буде виконано в залежності від ваших уподобань: зі зручною шириною фасаду, з відкриванням дверей в потрібну сторону. Всі меблі буде витримана в єдиному стилістичному ключі.

По-третє – широкий вибір кольору та матеріалів виготовлення. Ви можете самі вибрати колір, наприклад шафи в спальню, під стіни, підібрати колір і фактуру фасаду. Варіанти комбінування, як колориту, так і фактури, вельми різноманітні. Можливо навіть виготовлення одного предмета меблів з різних матеріалів.

По-четверте – це функціональне наповнення меблів. Ви самі маєте право вибирати, починаючи з того, скільки ящиків потрібно для зберігання, яка фурнітура буде всередині, і закінчуючи вибором кольору ручок, і варіантом їх установки.

По-п’яте – це можливість замовити меблі для всього будинку в одному місці, що істотно заощадить час на пошуки. Часом, щоб знайти потрібний варіант, треба проїхати кілька торгових центрів, перш ніж, виходить, підібрати те, що потрібно. А подібного роду послуга може запропонувати відразу кілька варіантів меблевого рішення, починаючи від кухонного гарнітура і закінчуючи дитячою кімнатою.