Як вибрати міні-трактор

 

Ваше господарство невелике, вам не потрібно обробляти багато землі, а врожай ви збираєте не у промислових масштабах. Але як правильно вибрати необхідну техніку для такої ферми, зокрема міні-трактор? Він має бути надійний, потужний і при цьому виконувати всі необхідні для вас задачі. А ще — бути компактним і економічним.

Попит на міні-трактори лише збільшується у зв’язку з ростом кількості маленьких господарств, тож урізноманітнюється й кількість запропонованих на ринку варіантів. Вам залишається лише вибрати той трактор, що підходить саме для ваших потреб.

НА ЩО СЛІД ЗВЕРТАТИ УВАГУ, ОБИРАЮЧИ МІНІ-ТЕХНІКУ У СВОЄ ГОСПОДАРСТВО? 

1. Коробка передач. Зазвичай на китайські міні трактора використовується механічна коробка передач із трьома або чотирма швидкостями. Завдяки цьому швидкість машини можна варіювати за необхідності, вона стає більш прохідною в польових умовах. 

2. Ширина міжрядь. Відстань між передніми колесами має бути кратною ширині міжрядь. Тобто, якщо ширина становить 60 см, відстань між передніми колесами має бути 120 см.

3. Також звертайте увагу на задній редуктор, на який кріпиться навісне обладнання.

4. Якщо у міні-трактора будуть дві розподільчі магістралі, він буде виконувати різні сільськогосподарські задачі. А якщо машина має три розподілювача, фермер може використовувати її ще й як фронтальний навантажувач.

Знаючи ці критерії, ви зможете точно визначитися з тим, який саме міні-трактор потрібен для ефективної роботи у вашому господарстві.