Які переваги органічної косметики?

У сфері косметики особливо популярні ті засоби, які створені для досягнення певних естетичних ефектів. Наприклад, багато шампунів, бальзамів і масок обіцяють об’ємне чи блискуче волосся. Та щоб досягти цих результатів, часто використовуються такі шкідливі компоненти як вазелін, парабени та силікони – вони характерні для косметичної промисловості. Зручно, що можна купити натуральну косметику для обличчя, яка не містить цих речовин. Варто звернути на неї увагу, адже звичайні промислові засоби можуть завдати шкоди шкірі та здоров’ю.

Чому краще використовувати органічну косметику?

Шкіра поглинає 60% інгредієнтів, які використовуються для очищення чи макіяжу, отже, і шкідливі теж. Натуральна косметика для обличчя має природний склад, який позитивно впливає на шкіру. Натомість у звичайних засобах можна знайти багато нафтохімічних речовин, таких як мінеральні олії, вазелін, рідкий парафін, силікони. Їх використовують як консерванти. Вони забезпечують довговічність продукту і дозволяють йому витримувати високі температури, а також бути легкодоступними та недорогими.

В органічній косметиці навпаки є олії та віск рослинного походження. Ці продукти шкіра переносить значно краще, оскільки вони відновлюють баланс зволоження, а також рівень ph. Безпечніше використовувати органічні продукти, адже вони дозволяють живити шкіру натуральними інгредієнтами, запобігаючи передчасному старінню та зберігаючи її здоровою. Таким чином, шкіра обличчя не наповнена домішками. На ній рідше з’являються чорні крапки та комедони, вона дихає й тому від природи гарніша.

Особливості використання екокосметики

Шкіра – найбільший орган організму. Вона вберігає нас від інфекцій, відповідає за захист, фільтрацію всіх видів токсинів і підтримання ідеального балансу. Тому догляд за шкірою – це вже не просто естетичне питання, а турбота про своє здоров’я. І коли ми це робимо, наш епідерміс першим реагує позитивно та негайно.

Переваг вибору екологічної косметики безліч, та найбільш очевидним результатом є оздоровлення всього організму. Цей ефект добре видно зі стану шкіри та волосся. Покинувши раз і назавжди традиційні комерційні продукти з силіконами та іншими шкідливими речовинами, волосся та шкіра можуть вільно проявляти себе такими, якими вони є насправді.

Живити своє тіло та шкіру екологічно чистими продуктами – означає радикально вибрати свідомість і турбуватися про себе та природу. Зараз усе більшає тих споживачів, які купують розумно, а також виявляють, що вони мають значний вплив на оточення. Екологічність – це не стільки мода, як результат усвідомлення та сили тих людей, які сказали «ні» використанню шкідливих речовин. Це і спонукало багато компаній виробляти органічну та екокосметику.

Зокрема, український бренд Sue розробив багато засобів для догляду за обличчям і тілом. Вони призначені для різних потреб, безпечні та корисні для використання. Можна зручно зробити онлайн-замовлення та за потреби порадитися щодо вибору з консультантом. Також на сайті є тест, завдяки якому легко визначити свій тип шкіри. А якщо маєте сумніви навіть після його проходження, то можна записатися на безкоштовну консультацію з косметологом і разом підібрати відповідний догляд. Бажаємо успіхів!