Секрети успіху та популярності бренду Nike

Торгова марка Nike не потребує представлення — бренд відомий і любимий в усьому світі. Компанія вже тривалий час займає головні позиції в галузі виробництва спортивного взуття, одягу, аксесуарів і супутніх товарів, але зараз це не тільки продукція для спортсменів, а й улюблений магазин тих, хто цінує зручність, якість та естетику.

Секрети успіху бренду Nike

Спочатку ідея створення бренду виникла через відсутність альтернатив — на ринку був тільки дорогий Adidas і дешеві низькоякісні кеди, які швидше заважали спортсменам і вели до травм, ніж допомагали. І в підсумку магазин Nike подарував людям можливість купувати хорошу продукцію за прийнятною ціною. Тоді ж здоровий спосіб життя став більш популярний — звичайно, адже якщо хороша екіпіровка доступна, то пробіжки вранці доставляють набагато більше задоволення.

Компанія не просто йде в ногу з часом, а навіть сама рухає прогресс. Бренд спонсорує, крім спортивних починань, масу соціальних і екологічний проект, допомагаючи зробити світ кращим.

Що зробило Nike популярним?

Взуття: Кеди та кросівки — це, те що безумовно зробило бренд популярним. В першу чергу це торгова марка, яка видає кращі прогресивні рішення для спортсменів. В каталозі бренд Найк можна знайти товари спеціалізованого напрямку для таких видів спорту як баскетбол, біг, футбол, волейбол, йога, серфінг, фітнес, гольф, кросфіт, теніс, екстремальні види спорту. Але сьогодні не тільки професійні моделі користуються попитом — в магазині широко представлені сандалі та шльопанці, а також кросівки на кожен день, які призначені для проведення часу без великих навантажень.

Одяг: Стильні пружні Найки відмінно виглядають з одягом того ж бренду. Вибір величезний — купити Найк в Україні можно на сайті “ideal sport”, він пропонує вам варіанти на всі сезони й для будь-якого віку. Це флісова лінійка, спортивне і компресійну білизну, футболки, майки та топи, вітровки, жилети, куртки, толстовки й худі, спортивні штани, лосини, легінси та шорти, комплекти для басейну і серфінгу.

В каталозі Ніке є одяг великих розмірів, також є варіанти для високих і унісекс. Перед тім як придбати продукцію “Nike”, варто звіритися з розмірної таблицею, щоб підібрати одяг максимально точно, тоді будь-яка модель буде виглядати ідеально, додасть впевненості й допоможе досягти максимальних результатів під час тренувань.

Аксесуари: Коли на вас відмінні кросівки, в яких можна пройти весь світ, стильна вітрівка, що захищає від негоди, і зручні штани, то хочеться діяти й підкорювати вершини. І тут вже ніяк не можна не доповнити свій образ дрібницями, які в цьому допоможуть — сайт пропонує широкий вибір сумок, рюкзаків, портмоне, годин, головних уборів. Погодьтеся, з новенькими Nike Air не хочеться використовувати незручні шкарпетки, набагато приємніше і практичніше купити якісний товар, який доповнить картину і по стилю, і по зручності.

Інтернет-магазин “ideal sport” продає тільки оригінальні речі світових брендів, включаючи найновіші моделі, які ще не продаються в офіційних оффлайн-магазинах. Доставка доступна по всій Україні, а для постійних клієнтів можливі знижки.