У Лозівській громаді привітали ювілярів

Заступник Лозівського міського голови Олексій Корпан від імені голови громади Сергія Зеленського привітав з ювілеєм  Миколу Матвеєва, у минулому в.о. старости Тихопільського старостинського округу, та Світлану Костенко, нспектора відділу по забезпеченню старостинських округів (Смирнівський старокруг).  Побажав ювілярам  міцного здоров`я і  щастя, злагоди і гараздів,  здійснення всіх життєвих планів і сподівань, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег! Скорішої Перемоги та Миру!

Микола Петрович Матвеєв понад 14 років опікувався Тихопіллям. З 2006 по 2018 роки – Тихопільський сільський голова, з 2018 по 2020 – виконуючий обов’язки старости Тихопільського старостинського округу.  Людина з великим  досвідом роботи,  користується великою шаною і повагою серед односельчан. Олексій Петрович висловив слова вдячності за роки плідної роботи на благо громади.  

Подякував за турботу про жителів Смирнівського старостинського округу – Світлані Борисівні Костенко.  Відзначив, що на плечі  працівників старокругів у ці важкі часи лягла подвійна відповідальність – це й робота з внутрішньо-переміщеними особами, видача гуманітарної допомоги, підтримка осіб похилого віку, насамкінець,  моральна й психологічна підтримка.

 

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада