Батальйон тероборони на знак подяки передав Лозівській громаді прапор

Військовослужбовець Олександр Поляков від особового складу Лозівського окремого батальйону територіальної оборони Збройних Сил України подякував за підтримку та допомогу міському голові Сергію Зеленському, депутатському корпусу, освітянам і усім небайдужим жителям громади. Прапор вручив першому заступнику Лозівського міського голови Олександру Жидкову перед початком сесії Лозівської міської ради сьогодні, 27 квітня.
– Наш батальйон вже вісім місяців боронить Україну на передовій від російського загарбника. Моліться за нас і чекайте додому, ми обов’язково повернемося з перемогою! Ми щиро вдячні вам за допомогу, як матеріальну так і моральну. Підтримка з рідного дому ще більше надихає нас захищати рідну землю й гнати ворога.
«Цей прапор – символ визвольної боротьби українського народу з російською агресією, – відзначив Олександр Жидков. – Для нас він нагадування про героїчні вчинки наших земляків – лозівських хлопців і дівчат, які захищають українську землю. Дякуємо за ваш героїзм, стійкість, відданість! Ми ж зі свого боку, й надалі, знаходитимо можливість підтримувати бійців, які стоять на сторожі й боронять Україну.»

Джерело: Лозівська міська територіальна громада