Діти з дитячих будинків сімейного типу Лозівської громади побували на відпочинку у Карпатах

Діти з дитячих будинків сімейного типу Лозівської громади побували на відпочинку у Карпатах

Новини

27.06.2023

Нові знайомства, прогулянки серед смерек та яскраві подорожі, саме такими враженнями діляться діти після двотижневого відпочинку у таборі «Артек-Буковель».  З Лозівської міської територіальної громади на оздоровленні побували 24 дитини та 4 матері-виховательки. Поїздка відбулася за підтримки Фундації Олени Зеленської .

Загалом організаторами, Харківською обласною військовою адміністрацією,  у дитячий табір «Артек-Буковель» з Харківщини було направлено 216 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу.

Для старших дітей, від 7 до 17 років, були організовані екскурсії схилами Карпат, пізнавальні квести, творчі конкурси і спортивні змагання. Найменші діти із матерями-виховательками оселились неподалік табору і також мали організоване дозвілля.

Упродовж 14 днів діти та батьки проживали у комфортабельних номерах, отримували збалансоване 5-ти разове харчування. Відпочивали за програмою «ART-roblox: створи свою гру»: вигадували власні віртуальні світи та ігри, мали змогу відчути себе фантастичними героями.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада