Лозівські депутати звернулися до КМУ щодо відшкодування різниці у тарифах

Лозівські депутати звернулися до КМУ щодо відшкодування різниці у тарифах

Новини

29.06.2023

Для належної підготовки до проходження наступного опалювального сезону та забезпечення мешканців Лозівської тергромади теплом, депутати просять Кабінет Міністрів України, до 1 вересня 2023 року вирішити питання щодо  погашення  КП  «Теплоенерго» Лозівської міської ради заборгованості з різниці у тарифах  у розмірі 68 мільйонів гривень.

Саме таку суму заборгувало підприємство за природний газ у зв’язку з не підвищенням упродовж двох опалювальних сезонів тарифу на теплопостачання.

За таких умов  підготовка до опалювального сезону 2023-24 року його початок та проходження перебувають під загрозою, відзначив начальник Управління житлово-комунального господарства та будівництва Микола Пономар на сесії міської ради сьогодні, 29 червня. Зобов’язання щодо відшкодування теплопостачальним підприємствам  різниці у тарифах за 2022, 2023 роки взяла на себе держава.

Лозівською міською радою з бюджету Лозівської тергромади надавалася підтримка теплогенеруючим підприємствам, завдяки чому упродовж двох опалювальних сезонів жителі громади безперебійно отримували відповідні комунальні послуги.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада