По вулиці Олександра Бричука замінюють найбільш аварійну ділянку водогону

Бригада ДП «Лозоваводосервіс», частково шляхом санації, частково відкритим способом, замінить понад 500 метрів чугунної  труби діаметром 300 мм на поліетиленову – 160 мм. Кошти на її придбання, майже 500 тисяч гривень, депутати виділили з бюджету тергромади на останній сесії Лозівської міської ради.

Після ракетного удару по ліцею № 8 стан водогону по вулиці Олександра Бричука значно погіршився, як наслідок,  почастішали випадки аварійних ситуацій та відключення абонентів від водопостачання  на період ремонтних  робіт. 

  • Роботи ми планували завершити 1 листопада, проте, вони затягуються ще на день, через ускладнені роботи з буріння під асфальтним покриттям на перехресті вулиць Олександра Бричука та Дикого, – розповідає директор ДП «Лозоваводосервіс» Олександр Марченко. – Для виконання цих робіт запросили бригаду фахівців. З допомогою відповідного обладнання вони виконують роботи з горизонтального буріння. Це дає змогу уникнути пошкодження асфальтного покриття, відповідно заощадити кошти на благоустрої.

Наразі просановано 190 метрів труби. Також у ході виконання робіт водяники замінили пошкоджені засувки та додатково 30 метрів труби, яка пролягає до колодязя по вулиці Дикого. 

ДП «Лозоваводосервіс» приносить свої вибачення за тимчасові незручності. Роботи намагатиметься виконати якомога швидше і відновити водопостачання.

Про планові ремонтні роботи жителів попереджали заздалегідь та просили запастися водою.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада