Передчасно зупинилося серце сімейного лікаря Алли Гаврилюк

Майже 40 років свого життя вона присвятила Лозівській медицині, до останнього подиху допомагаючи маленьким та дорослим пацієнтам.

Аллу Вікторівну поважали колеги та цінували лозівчани. Медик постійно підвищувала свою кваліфікацію, прагнула нових знань та можливостей, що допомагали б краще лікувати хворих.  Брала активну участь в громадському житті свого колективу – Лозівського центру первинної медико-санітарної допомоги. До роботи ставилася старанно і виконувала її на професійному рівні. Зарекомендувала себе як чуйний, відповідальний та завжди готовий прийти на допомогу лікар.

Алла Вікторівна Гаврилюк народилася 23 квітня 1961 року в с.Роздолівка Близнюківського району Харківської області. У 1984 році здобула повну вищу освіту, закінчивши Харківський медичний інститут, за спеціальністю «Педіатрія» та здобула кваліфікацію лікаря-педіатра.

Після закінчення Харківського медичного інституту проходила інтернатуру в медичній дільниці ЛКМЗ, після цього працювала дільничим лікарем-педіатром в дитячій консультації. Сімейним лікарем почала працювати з 2003 року.

Лозівська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі та щирі співчуття рідним і близьким.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада