У Лозовій провели лотерею для підтримки ЗСУ

Ініціаторами проведення розіграшу стали лозівські спортсмени. За короткий проміжок часу продали 2456 лотерейних квитків на суму майже 123 тисячі гривень. Гроші спрямували на закупівлю дрону для одного з підрозділів, що боронить державу на сході України.

Розіграли лотерейні квитки 28 січня. Переможці отримали від організаторів заходу призи у вигляді абонементів у фітнес зал, разові перепустки у басейн, плавальні ласти, спортивні футболки або гетри, засоби гігієни. Головними лотами розіграшу стали – футболка гравця Динамо К, футбольний м’яч KEMLE, футбольний м’яч Динамо-Київ з автографами.

Лозівчанин Олександр з позивним «Хижак», боєць підрозділу для якого триває збір коштів на обладнання, подякував усім небайдужим жителям громади за постійну допомогу. Висловив вдячність організаторам проведення лотерейного розіграшу – Федерації футболу міста Лозова, Управлінню освіти молоді та спорту Лозівської міської ради, усім установам і організаціям міста та старокругів, які долучилися до збору. Відзначив, приємно відчувати підтримку від своїх земляків, це надихає на ще більш рішучі дії з наближення Перемоги.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *