На позачерговій сесії міської ради депутати підтримали військових та прийняли субвенцію з державного бюджету

Відбулося засідання сьогодні, 21 березня, під головуванням секретаря Лозівської міської ради Юрія Кушніра.

Головучий відзначив: «Мотивом скликання позачергової сесії стало прийняття субвенції на проєктування укриття ліцею № 8, та продовження реконструкції будівлі ЦНАПу. А також головне питання, що винесли на порядок денний – виділення допомоги Збройним Силам України. Кошти виділяємо за рахунок вільного залишку бюджету 2023 року. На жаль, він вичерпується й у подальшому нам буде важко у повній мірі задовольняти потреби військових, але ми прикладатимемо для цього максимум зусиль.»

На сесії депутати ухвалили рішення про виділення трансфертів, у сумі майже 7 мільйонів гривень, на виконання Програми підтримки територіальної оборони та інших військових підрозділів ЗСУ на території Лозівської міської ТГ на 2023-2025 роки та Комплексної Районної Програми територіальної оборони Лозівського району та інших військових підрозділів Збройних Сил України на 2021-2026 роки.

Депутати підтримали і Лозівське районне управління ГУ ДСНС України в Харківській області. У зв’язку зі збільшенням кількості пожеж, виділили додаткове фінансування 9-му державному пожежно-рятувальному загону.

Прийняли також субвенцію з державного бюджету у сумі 10,7 мільйона гривень. 2,2 мільйона гривень спрямують на виготовлення проєктно-кошторисної документації на укриття в будівлі ліцею № 8. Понад 8,5 мільйона – на продовження реконструкції нового приміщення Центру надання адміністративних послуг, по вулиці Козацькій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *