Двом жителькам Лозівської громади присвоїли почесне звання “Мати-героїня”

Відповідно до Указу Президента України почесного звання “Мати-героїня” удостоєні Оксана Сергіївна Дадаш’янц, з Краснопавлівки та Ольга Сергіївна Звонкова, з Панютиного.
Почесні відзнаки за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їх всебічного розвитку вручили Лозівський міський голова Сергій Зеленський, голова Лозівської районної ради Вадим Гоч, заступник начальника Лозівської районної військової адміністрації Віталій Сущенко. Церемонію нагородження провели перед початком сесії Лозівської міської ради сьогодні, 15 серпня.
Дадаш’янц Оксана Сергіївна, мешканка смт. Краснопавлівка, народила та виховує п’ятеро дітей – трьох хлопців та двох дівчат. Вони зростають у дружній і доброзичливій атмосфері. Усі в родині порядні, відповідальні та виховані, з повагою ставляться до оточуючих, люблять життя. Народилася Оксана Сергіївна у Первомайському Харківської області. За кваліфікацією – кухар. Працює на підприємстві в галузі громадського харчування.
Звонкова Ольга Сергіївна мама п’ятьох дітей 8-ми річного віку і старше – трьох дівчат та двох хлопчиків. Ольга Сергіївна разом з чоловіком Олексієм Олександровичем з народження прищеплюють дітям відчуття порядності, толерантності та чуйності до людей. Вчать бути працелюбними, відповідальними, добрими й гідними громадянами своєї Батьківщини.
Ольга Сергіївна уродженка смт Панютиного Лозівського району. Має повну вищу освіту за спеціальністю “Педагогіка і методіка початкової школи”. Загальний стаж педагогічної роботи становить 18 років. Працювала вчителем початкових класів, вихователем групи продовженого дня та асистентом вчителя в інклюзивному класі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *