Для пільгових категорій населення визначили часи перевезення у міському транспорті

IMG 5814

На засіданні виконавчого комітету сьогодні, 13 квітня, впровадили додаткові профілактичні й протиепідемічні заходи щодо встановлення особливих умов пільгових перевезень на міських маршрутах загального користування у період карантину «помаранчевого» та «червоного» рівнів епідемічної небезпеки. Правом пільгового проїзду на міському транспорті користується майже 21 тисяча громадян. Перевезення пенсіонерів за віком, та інвалідів 3 групи здійснюватиметься щоденно з 9.00 до 11.00 години та з 14.00 до 16.00 години. Ті пільговики, яким державою надано право їздити у транспорті безкоштовно, у часі не обмежуються.

  • Визначення часу перевезення для пільговиків, окрім додаткових профілактичних та протиепідемічних заходів,  зменшить пасажиропотік у часи пік й дасть можливість працівникам підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста і медикам, дістатися на роботу та повернутися з неї, – сказав перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков. – В умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки перевезення у громадському транспорті обмежене й здійснюється лише за умови заповнення посадочних місць на 50%. Таке рішення прийняла регіональна комісій з питань техногенно-екологічної безпеки, – поінформував перший віцемер.

Дві неділі поспіль Лозівська громада знаходиться у «червоній» зоні епіднебезпеки. Динаміка захворювання на корона вірусну інфекцію у громаді негативна, говорить Олександр Жидков, лише за вихідні захворіло 123 людини й 3 померло. Закликав лозівчан дотримуватися норм карантинного режиму, тим самим допомогти громаді вийти зі складної епідемічної ситуації.

 

–>

Джерело: Лозівська міська рада