Пішов з життя Олександр Григорович КОЗОРОЗ

Фото Із глибоким сумом повідомляємо, що 11 травня, на 83-му році, після довготривалої хвороби, пішов з життя голова Лозівської районної профспілкової організації працівників АПК – КОЗОРОЗ Олександр Григорович.

 Олександр Григорович народився 12 вересня 1938 року в  с. Катеринівка Лозівського району Харківської області.

 Свою трудову діяльність розпочав у 1956 році, працюючи столярем Панютинського вагоноремонтного заводу в сел. Панютине Лозівського району Харківської області.

 З листопада 1958 року по грудень 1960 року – проходив військову службу у лавах Радянської армії.

 У 1968 році закінчив Харківський сільськогосподарський інститут ім. В.В.Докучаєва, здобувши кваліфікацію вченого агронома.

 Олександр Григорович все своє життя присвятив рідному краю, не одне десятиліття віддав благородній праці хлібороба.

 З січня 1968 року по серпень 1976 року – працював на різних посадах в колгоспі ім. Орджонікідзе с. Катеринівка Лозівського району Харківської області, а з серпня 1977 року по січень 2000 року, обіймав посаду голови.

 З серпня 2001 року – голова Лозівської районної профспілкової організації працівників АПК.

 Депутат Лозівської районної ради дев’яти скликань (1977-2002 р.р.).

 За своє життя Олександр Григорович був неодноразово нагороджений відзнаками різного ступеню, серед яких – Ордени «Трудового  Червоного Прапору» та «Знак Пошани», Почесна відзнака Лозівської районної ради «Слава Лозівщини».
 Лозівська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким покійного у зв’язку з непоправною втратою.

 Прощання з Олександром Григоровичем відбудеться 12 травня п.р. об 11:30 год., за адресою: с. Катеринівка, вул. Першотравнева, 12.

–>

Джерело: Лозівська міська рада