У Лозівській тергромаді з міжнародним днем сім’ї привітали прийомні родини

IMG 6937З нагоди Міжнародного дня сім’ї,  яке відзначається 15 травня, керівництво міста, старости, Служба у справах дітей міської ради  привітали зі святом прийомні й патронатні родини й дитячі будинки сімейного типу. Привітання передали від народної депутатки України Юлії Світличної.

Гості вручили сім’ям цінні подарунки і смаколики для дітей. Висловили подяку батькам, які дарують дітям любов, сімейний затишок і тепло.

На території Лозівської міської територіальної громади функціонує 7 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 49 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 12 прийомних сімей прийняли у свої родини 25 таких дітей, 3 патронатні сім’ї тимчасово виховують 5-х діток. У 158 сім’ях опікунів/піклувальників виховується 221 дитина. Служба у справах дітей Лозівської міської ради у разі втрати дитиною батьківського піклування вживає усіх заходів щодо реалізації права дитини на виховання в сім’ї. Сімейними формами виховання в місті охоплено майже 100% дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

–>

Джерело: Лозівська міська рада