Лозівська громада посіла друге місце в обласній спартакіаді серед депутатів усіх рівнів

IMG 0497

22 травня у спортивному комплексі «ХТЗ» у Харкові відбувся другий етап спартакіади серед депутатів усіх рівнів. Змагання проводились у п’яти видах спорту – міні-футбол, волейбол, теніс настільний, шахи та шашки. Команда Лозівської громади, до якої увійшли депутати міської та районної рад, взяла участь у всіх видах змагань. Й уперше за останні роки посіла призове – друге місце та здобула командні й особисті нагороди.

  • – Це велика заслуга для нашої громади, зазначив секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір. – Ми отримали призове місце вперше за багато років. Вкотре довели, що Лозівщина спортивна громада і вміє себе показати, як в командному виді спорту так і в особистих змаганнях.

Юрій Кушнір подякував Лозівському міському голові Сергію Зеленському за допомогу в підготовці та участі у спортивних змаганнях. Сприяли організації проведення спартакіади Управління освіти, молоді та спорту міської ради і спонсори.

Лозівська команда з великим відривом перемогла команду Первомайщини, але трохи поступилася збірній команді Зміївської громади. На рахунку збірної команди третє місце з фут залу та друге місце з волейболу

В особистих змаганнях з шахів перше місце посіла Марина Кожевник, третє виборов Володимир Зеленський. Олександр Поляков став бронзовим призером зі змагань у шахи.

–>

Джерело: Лозівська міська рада