Пішов з життя Володимир Миколайович ТЯГЛО

photo 2021 07 04 10 42 24

Лозівська міська рада та її виконавчий комітет з глибоким сумом повідомляє, що на сімдесят п’ятому році життя зупинилося серце Почесного громадянина Харківської області, нашого земляка – Володимира Миколайовича Тягло.

Тягло В.М. народився 24 червня 1947 року в селі Катеринівка Лозівського району Харківської області в родині робітника та сільської вчительки.

У 1970 році закінчив Харківський інститут механізації і електрифікації сільського господарства як інженер-механік сільгоспвиробництва. Почав працювати помічником бригадира тракторної бригади, потім головним інженером, механіком колгоспу імені Орджонікідзе села Катеринівка. У 1981—1986 рр. — голова колгоспу ім. XX з’їзду КПРС Лозівського району.

У 1987—1990 рр. працював головою Лозівського райвиконкому.

У березні 1990 р. став депутатом Харківської обласної ради, тричі обирався головою Харківської обласної ради.

У 2002-2008 роках Володимир Миколайович працював на посадах Надзвичайного і Повноважного Посла України в республіках Вірменія та Киргизія.

Почесний громадянин Харківської області.

Президент Української асоціації місцевих та регіональних влад.

Нагороджений орденами «Знак Пошани», «За заслуги» ІІІ ступеня, князя Володимира ІІІ ступеня; Почесними Грамотами Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

Висловлюємо щирі співчуття родині померлого, сумуємо разом з вами.

–>

Джерело: Лозівська міська рада