Підприємців Лозівської громади запрошують на форум з аквакультури та рибальства

fisheryПроєкт Технічної Допомоги на підтримку впровадження проєкту ЄІБ “Основний кредит для аграрної галузі – Україна” 26 серпня в Харкові проводить міжрегіональний форум, присвячений аквакультурі та рибальству. Під час нього кращі українські та іноземні експерти безкоштовно поділяться передовим досвідом та провідними практиками ведення малого та середнього бізнесу у галузі аквакультури та рибальства.

В Україні продовжується активна фаза реалізації Проєкту Європейського Інвестиційного Банку – “Основний кредит для аграрної галузі – Україна”. Проект спрямований на підтримку та створення ланцюгів доданої вартості в галузях олійних, зернових, аквакультури та рибальства; модернізаціюпідприємств малого і середнього бізнесу, а також державних установ та служб в обраних ланцюгах. У межах Проєкту діє програма безкоштовної Технічної Допомоги (ТД), яка надає консультаційну допомогу та супровід кінцевим бенефіціарам в отриманні кредитування.

Зареєструватися на форум можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOI5zBIkEvDydUeaNqxAXQe21CErldzYHRdcTfSPg0L6PTMA/viewform

Відповіді на всі додаткові питання може надати ключовий експерт Проекту з аквакультури та

рибальства – Дмитро Христенко,097-360-18-62

Регіональні представники Гапоник Світлана 0663017446

Голуб Юрій 06799885499

–>

Джерело: Лозівська міська рада