Лозівського міського голову нагородили медалями «За розбудову України» та “За заслуги III ступеню”

IMG 7935

16 вересня, у річницю святкування Дня міста Лозова, голову Лозівської територіальної громади Сергія Зеленського нагородили медалями «За розбудову України» та “За заслуги III ступеню” та вручили подяку Збройних Сил України.

Президент всеукраїнської громадської організації «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» Юрій Прав відзначив вагомий внесок Лозівського міського голови Сергія Зеленського у розбудову Лозівщини. Керівник вручив нагороду приурочену до 30 річчя Незалежності України – медаль «За розбудову України».

  • – Я щиро вдячний, що на моєму шляху зустрілася така людина, як Сергій Володимирович, – сказав Юрій Прав. – У ньому поєдналися два основних покликання – годувати свій народ й будувати для свого народу. Й сьогодні, за сумлінну й багаторічну творчу працю по розбудові Лозівщини я маю честь передати йому медаль «За розбудову України». Вдячність Вам, Сергію Володимировичу, і вашій команді за те, що Ви робите! Бажаю, щоб така робота і підхід до неї сприяв вирішенню усіх планів і побажань!

Під час урочистостей присвячених Дню міста, очільника громади Сергія Зеленського привітали й лозівські воїни-інтернаціоналісти. Подякували міському голові за постійну підтримку спілки й вручили медаль “За заслуги III ступеню”. Посвідчення підписав голова Української Спілки ветеранів Афганістану воїнів-інтернаціоналістів Сергій Червонописький.

До привітання долучилися і працівники ЗСУ військово-медичного клінічного центру Північного регіону. Подяку Сергію Зеленському вони передали через творчий колектив Будинку культури “Оріль” який виступав у центрі, з нагоди Дня Незалежності.

–>

Джерело: Лозівська міська рада