Невідомі особи перекрили засувку на газопроводі високого тиску: коментар АТ “Харківгаз”

LE297cDyСьогодні, 12 жовтня об 11-00 годині, на адресу аварійно-диспетчерської служби АТ «Харківгаз» надійшли звернення від мешканців м. Лозова про відсутність газопостачання у будинках. Проведення робіт на газорозподільних мережах, з припиненням доставки газу клієнтам компанії, у місті не планувалось. Газорозподільна система працювала у стабільному режимі, – повідомляє АТ “Харківгаз”.

Після обстеження мереж, спеціалістами встановлено факт несанкціонованого перекриття невідомими особами засувки на газопроводі високого тиску в районі Цегляного заводу. Внаслідок чого без газопостачання залишилось 16,2 тис. квартир багатоквартирних будинків в центральній частині міста Лозова, 1,2,4,5 6,9 мікрорайонах. Про факт несанкціонованого втручання в роботу газорозподільних мереж АТ «Харківгаз» повідомило правоохоронні органи.

Наразі фахівці АТ «Харківгаз» проводять аварійно-відновлювальні роботи та випробовування газопроводів. Для оперативного відновлення доставки газу в багатоквартирні будинки міста залучені працівники Красноградської, Кегичівської, Сахновщанської та Лозівської дільниць АТ “Харківгаз”.

Пуск газу в будинки планується розпочати вранці 13 жовтня.

Просимо клієнтів компанії з порозумінням поставитись до ситуації та забезпечити, протягом 13 жовтня, доступ працівникам АТ “Харківгаз” до газового обладнання, для оперативного і безпечного пуску газу.

 

–>

Джерело: Лозівська міська рада