У Тихопіллі побудували ангар для нової «швидкої»

f7b1f6e9 4eb9 4cce abae bfc01f53863e

Працівникам екстреної медичної допомоги 2 листопада вручили ключі від нового ангара. Його побудували за кошти Лозівської громади у селі Тихопілля Садівського старостинського округу.

Цьогоріч місцевий пункт базування «швидкої» отримав сучасний автомобіль високої прохідності. Для того, щоб він довше прослужив громаді, необхідно було звести накриття для зберігання.

Заступник Лозівського міського голови Олексій Корпан побажав медикам якомога рідше виїжджали на виклики, особливо у такий непростий час, як зараз. Виконуюча обов’язки завідувача Лозівського відділення екстреної медичної допомоги Юлія Чкиря подякувала громаді за підтримку та співпрацю. За її словами, у Тихопільському пункті базування працює 2 фельдшери, 4 водії та 3 санітари, ще частина медиків приїздить на чергування з Лозівського відділення. Тихопільські бригади надають допомогу не лише мешканцям Лозівської громади, а й сусіднім.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський звертався до директора обласного Центру екстреної медичної допомоги Віктора Забашти щодо автомобілю саме для Тихопільського напрямку. Голова громади наголошував, що «швидка» має бути високопрохідною, бо автошляхи на цій території перебувають в аварійному стані.  Наразі спільно зі Службою автомобільних доріг Харківщини вирішується питання ремонту дороги державного значення Р-79, що пролягає через Тихопілля, Садове, Артільне, Благодатне.

–>

Джерело: Лозівська міська рада