Міський голова зустрівся з тренером Антоном Кузьменком

9d2cd2f8 3de5 433e 8e83 f33a6623a65a

Лозівський міський голова Сергій Зеленський 9 грудня поспілкувався з Антоном Кузьменком, тренером з футболу дитячо-юнацької спортивної школи «Юність». Під час зустрічі обговорили здобутки юних футболістів та плани із розвитку спорту у Лозівській громаді.

Протягом цього футбольного сезону вихованці Антона Кузьменка кілька разів ставали призерами обласного чемпіонату: команда  2004-2005 р.н. взяла бронзу, а молодші учні 2006-2007 р.н. здобули срібло. За словами тренера, добиватися результатів в умовах пандемії складніше, утім навіть на дистанційці хлопці виконували завдання та надсилали відеозвіти.

Для юних футболістів у Лозовій є відремонтований зал ДЮСШ “Юності”, відкриті тренувальні поля, а для змагань – засіяне газоном поле на стадіоні “Локомотив”. Його обладнали спеціальною зрошувальною системою, придбали сучасне табло.  Доглядати за “живим” полем допомагає соціальний партнер – ТОВ “Лозівський агропромтехсервіс”. Як зазначив Антон Кузьменко, поле з газоном відповідає умовам проведення змагань високого рівня.

Сергій Зеленський розповів, Лозівська громада добивається ремонту стадіону “Локомотив”, зокрема на державному рівні. Об’єкт включили до обласної Програми соціально-економічного розвитку.

Щоб юні футболісти краще виконували домашні завдання, у місті встановлюють додаткові гімнастичні майданчики: на території першого та десятого ліцеїв, а також у дворі навпроти Центрального ринку.  Майданчики придбали за програмою Президента “Здорова нація”.  Лозівська громада надала спрівфінансування – майже 240 тисяч гривень.

–>

Джерело: Лозівська міська рада