У Лозівському відділенні судово-медичної експертизи оновили холодильне обладнання та провели ремонти

01

Проєкт «Розвиток судово-медичної експертизи Лозівщини» реалізували за обласні та міські кошти. Загальна вартість фінансування 1,3 мільйона гривень, з них обласний бюджет – 952 тисячі, бюджет Лозівської ТГ – 409.

За ці кошти оновили будівлю зовні – відремонтували ганок, облаштували пандус та навіси над входом, замінили старі дерев’яні вікна на сучасні металопластикові, оздобили фасад будівлі, встановили вхідні металеві двері.

Провели ремонти кабінетів, коридорів, санвузлів та душових, замінили сантехніку та здійснили електромонтажні роботи.

Значущим оновленням для Лозівського відділення судово-медичної експертизи стало сучасне холодильне обладнання для холодильної камери. У рік  в Лозівському міжрайонному відділенні Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи виконується більше 300 експертиз, які потребують такого обладнання.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський подякував керівнику закладу Ігору Дубовику, який постійно порушував питання ремонту в Лозівському міжрайонному відділенні Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи.

– Це вдалося зробити спільними зусиллями, відзначив голова тергромади. – Ми створили належні умови роботи для працівників, відвідувачів та рідних померлих. 

Подякував Сергій Зеленський за допомогу в реалізації проєкту обласному керівництву, депутатам усіх рівнів та конкурсанту – ГО «Лозівська спілка учасників АТО».

–>

Джерело: Лозівська міська рада