У Лозівському тубдиспансері відремонтували дах і частину кабінетів

IMG 2719Ремонтні роботи виконано в рамках проєкту “Зупинимо туберкульоз разом”, який став переможцем в обласному конкурсі “Разом в майбутнє”. Міська рада реалізувала його спільно із сусідами – Близнюківською селищною радою. Вартість робіт – 2 мільйони гривень: 50% коштів – обласний бюджет, по 25% – Лозівський і Близнюківський.

 

У рамках проєкту здійснені роботи з забезпечення доступності медичної допомоги для маломобільних верств населення, що є необхідним для функціонування закладу в сучасних умовах і контрактування з НСЗУ, а саме побудови пандусу.   Проведені будівельні роботи з заміни покрівлі будівлі.   Також проведений капітальний ремонт примішень закладу: кабінету фтизіатра, лабораторії та туалету для забезпечення доступності маломобільних верств населення.

Відкрили реалізований проект Лозівський міський голова Сергій Зеленський, депутати Харківської обласної та Лозівської міської рад.

  • – Завдячуючи підтримці голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової Луценко, обласним, міським депутатам та нашим сусідам – Близнюківщині, ми втілили у життя цей проект, – відзначив Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – Я сподіваюся, що ми продовжимо приводити у належний вигляд цей медичний заклад. Необхідно провести роботи з ремонту фасаду будівлі, продовжити ремонтувати кабінети.

 

–>

Джерело: Лозівська міська рада