Росіяни вчергове обстріляли Бахмут, є загиблі й поранені

Щонайменше шестеро людей загинули, троє отримали поранення

У середу, 10 серпня, росіяни вчергове обстріляли Бахмут на Донеччині. Обстріли велися з реактивних систем залпового вогню. Ракети влучили у житловий квартал. За інформацією голови Донецької ОВА Павла Кириленка, внаслідок обстрілів щонайменше 6 людей загинули, 3 отримали поранення.

Він розповів, що близько 11:40 росіяни відкрили вогонь по місту з РСЗВ. За попередніми підрахунками, пошкоджено 12 будинків, у чотирьох із них виникли пожежі.

«Бахмут залишається однією з найгарячіших точок на Донеччині. Залишатися тут – небезпечно! Росіяни ніколи не воювали з честю – не починатимуть і зараз. Вони будуть вбивати цивільних стільки, скільки зможуть. Вкотре закликаю всіх – евакуюйтесь! Врятуйте себе та своїх близьких!», – закликав Кириленко.

Фото Павла Кириленка

За інформацією Генштабу ЗСУ, станом на 18:00 середи, 10 серпня, на Бахмутському напрямку окупанти обстрілювали з артилерії цивільну інфраструктуру поблизу Бахмута, Бахмутського, Соледара, Яковлівки та Вершини. Ворого завдав авіаційних ударів неподалік Яковлівки, Спірного, Соледара, Бахмута, Зайцевого, Вершини та Веселого.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter