У Маріуполі знайшли ще одну братську могилу

Зруйновані будинки Маріуполя

У Маріуполі, на вулиці Київська, 53, знайдено ще одну братську могилу у якій з кінця лютого було поховано понад 100 маріупольців. Про це повідомив у Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Окупанти поруч розбирають завали, знов про перепоховання не йдеться. Люди фактично продовжують жити в склепах. Ексгумація фактично зупинена», – йдеться у повідомленні.

За словами Андрющенка, окупаційна «влада» настільки захопилась створенням картинки відновлення, що до перепоховань руки не дійшли.

За словами Андрющенка, тимчасові вуличні могили потрохи перетворюються в постійні. У Кальміуському районі на вулиці Котляревського 8-а за два кроки від «гуманітарного штабу» знаходяться могили з квітня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти намагаються заманити маріупольців назад у місто. Для цього вони розповсюджують фейкові списки адрес будинків під знос чи ремонт. Таким чином, росіяни вдаються до маніпуляції та хитрощів, аби змусити людей повернутися та затримати їх там якомога надовше.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter