Голова британської армії доручив солдатам готуватися до війни в Європі

Голова британської армії генерал Патрік Сандерс попередив британських солдатів, що вони повинні готуватися до війни в Європі

Голова британської армії Патрік Сандерс сказав своїм військам, що вони повинні

«підготуватися воювати в Європі ще раз», щоб перемогти сили Владіміра Путіна.

Генерал Патрік Сандерс, який у понеділок замінив на посаді очільника Генштабу Великої Британії Марка Карлетона Сміта, попередив солдатів про виклики, з якими вони стикаються на тлі війни в Україні.

«Зараз існує гостра необхідність створити армію, здатну воювати разом із нашими союзниками і перемогти Росію в битві», – сказав генерал, якого в неділю, 19 червня, цитує Sky News.

«Ми – покоління, яке має підготувати армію до того, щоб знову битися в Європі», – додав він.

Очільник Генштабу Великої Британії назвав себе першим начальником генерального штабу з 1941 року, який взяв на себе командування армією в тіні сухопутної війни в Європі за участю континентальної держави».

«Вторгнення Росії в Україну підкреслює нашу основну мету – захистити Сполучене Королівство, будучи готовими воювати та вигравати війни на суші», – наголосив голова британської армії Патрік Сандерс.

Його коментар прозвучав після заяви прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, який попередив британців, що їм потрібно «приготуватися до довгої війни», оскільки Путін вдається до кампанії виснаження.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter