У готелі Хмельницького затримали 36-річного торгівця наркотиками PVP

За торгівлю наркотики мешканцю Дніпра загрожує до 12 років тюрми

Правоохоронці затримали 36-річного мешканця Дніпра, який торгував наркотиками в одному з готелів Хмельницького. У чоловіка виявили близько 400 г наркотику PVP, 150 г канабісу та пакетики для фасування. Наразі дніпрянин перебуває у СІЗО, за скоєне йому загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Як у п’ятницю, 29 квітня, повідомила прес-служба поліції Хмельницької області, в одному з готелів міста правоохоронці затримали 36-річного мешканця Дніпра, який займався продажем наркотиків. Чоловік торгував PVP та канабісом, усі наркотики у нього вилучили.

«У чоловіка виявили та вилучили близько 400 г сильнодіючих психотропних наркотиків PVP та 150 г канабісу, а також пакетики для фасування на окремі дози», – йдеться у повідомленні поліції.

36-річному мешканцю Дніпра оголосили про підозру за ч. 3 ст. 307 ККУ (зберігання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах). Зараз чоловік перебуває під вартою, за скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

P.S. За торгівлю наркотиками Хмельницький міськрайонний суд призначив 36-річному Сергію Михайловському із Дніпра шість років ув’язнення. Під час судового засідання чоловік свою вину визнав та пояснив, що втратив роботу, тому погодився продавати наркотики.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter