Закарпаття щодня відправляє близько 15 вантажів у регіони бойових дій

Закарпатська область щодня відправляє близько 15 вантажів у регіони України, які зараз страждають від бойових. Про допомогу іншим областям повідомив голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита під час вечірнього брифінгу у середу, 3 березня.

За словами Віктора Микити, він змушений називати цифру щодо кількості вантажів, які Закарпаття направляє в зону бойових дій через масові нарікання у соцмережах про те, що на складах на Закарпатті нібито залишаються продукти, медикаменти і їх нікуди не відправляють.

«Організовано роботу кількох гуманітарних хабів на території Закарпаття. Працюємо чітко з керівниками областей, де здійснюються бойові дії. Ми направляємо туди кожен день близько 15 вантажів. Але мені не хотілося це озвучувати. Однак, я змушений про це сказати, оскільки є купа постів у соцмережах про те, що товар залишається на складах і ми нібито їх нікуди не відправляємо. Якщо є запитання, ми готові спілкуватися з усіма, не потрібно поширювати інформацію, яка є недостовірною», – наголосив Віктор Микита.

Також голова Закарпатської обласної військової адміністрації наголосив, що митники і прикордонними змушені здійснювати контроль і перевіряти вантажі, оскільки під виглядом гуманітарних вантажів можуть ввозитися заборонені речі.

Хроніки вторгнення Росії. День восьмий – у прямій трансляції ZAXID.NET

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter