Уламок дрона спричинив пожежу у припортовій інфраструктурі Одещини

У ніч на понеділок, 23 жовтня, росіяни атакували Одещину ударними безпілотниками, усі з яких вдалося збити силам ППО. Попри те, що БПЛА не досягли своїх цілей, їхні уламки спричинили руйнування у припортовій інфраструктурі Одеського району, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

За даними голови ОВА, над Одещиною вдалося збити дев’ять ударних дронів Shahed. Уламки одного з БПЛА завдали руйнувань.

«В Одеському районі уламки одного з дронів пошкодили дах складу припортової інфраструктури. На місці спалахнула пожежа, її оперативно ліквідували наші вогнеборці», – повідомив Олег Кіпер.

За його словами, постраждалих внаслідок падіння уламків немає. Збитки та наслідки руйнувань уточнюються.

Нагадаємо, 6 жовтня окупанти вдруге атакували прикордонний пункт з Румунією, розташований на Одещині. Внаслідок атаки постраждали адміністративні будівлі та зерносховища, а також майже десяток вантажівок, які згоріли вщент. Вперше прикордонний пункт постраждав від атак росіян 26 вересня, коли окупанти атакували портову та прикордонну інфраструктуру безпілотниками. Внаслідок обстрілу загорівся автотранспорт у зоні очікування та оформлення пункту пропуску, щонайменше двоє водіїв отримали поранення. Також була пошкоджена інфраструктура.