Торт — це улюблені солодощі як для дітей, так і для дорослих. Однак багато людей припускають, що рецепт торта завжди вимагає великих зусиль та багато часу на його приготування. Але не в нашому рецепті, про який ми розповімо.
Про це пише NV.
Щоб приготувати цей торт, не потрібно витрачати багато годин і взагалі не потрібно вмикати духовку. Цей торт, відомий як Торт Пломбір, можна приготувати з доступних інгредієнтів, і його смак дійсно нагадує морозиво.
Торт Пломбір: рецепт
Інгредієнти:
масло — 50 грамів,
цукор — 150 грамів,
2 яйця,
сметана — 500 грамів,
3 столові ложки крохмалю,
1 чайна ложка ванільного цукру.
Спосіб приготування:
Виберіть каструлю, яка буде зручною для змішування інгредієнтів. Розбийте два яйця, додайте крохмаль, звичайний та ванільний цукор, і залийте сметану. Ретельно перемішайте всі складові.
Поставте каструлю з кремом на середньому вогні та постійно помішуйте його. Готуйте до легкого загущення, це зазвичай займає кілька хвилин. Як тільки ви помітите, що суміш починає збиратися, ще до повного загущення, додайте 50 грамів масла.
Перелийте приготований крем в миску, щоб швидше охолонув, і накрийте плівкою.
Приготування коржів. Посипте муку в миску, додайте цукор і розтерте масло. Вимішайте усе в крихту. Потім підсмажте цю крихту на сухій сковорідці протягом кількох хвилин.
Збираємо торт: на дно форми висипте перший шар крихти, потім покрийте його кремом і посипте невеликою кількістю подрібнених горіхів. Повторюйте цей процес ще 2−3 рази.
Помістіть готовий торт в холодильник на 3 години (або краще на ніч) для охолодження.
549