У “Слуг” розповіли, що зроблять з нардепкою, яка хоче “валити з цієї країни”

У "Слуг" розповіли, що зроблять з нардепкою, яка хоче "валити з цієї країни"
Очільник партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко” заявив, що партія буде розбиратися в ситуації зі скандальною перепискою депутатки Анни Колісник, яка під час звіту головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Руслана Хомчака в Раді, написала повідомлення “треба валити з цієї країни”.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Telegram-канал “Страна”.

“Офіційної позиції партії, фракції точно з цього приводу поки немає, але я думаю, що найближчим часом ми напрацюємо і повідомимо пресі, колегам. Моя особиста думка: якщо це дійсно вирвано з контексту і вона зможе це довести – то немає нічого кримінального, кожен обговорює свій відпочинок як вважає за потрібне. Я знаю Аню і поки далекий від думки, що вона могла спеціально такі прояви непатріотизму допускати”, – сказав Корнієнко.

Нардеп додав, що Колісник досить патріотична людина, пройшла зі “Слугами” багато виборів, але потрібно розбиратися, чи дійсно це було.

“Зрозуміти це з одного скріншота в Telegram – дуже важко. Будемо розбиратися, ми з усіма нашими кейсами розбираємося”, – повідомив Корнієнко.

Він додав, що питання санкцій відносно нардепки, якщо виявиться, що вона дійсно писала про бажання покинути країну, будуть обговорюватись з фракцією.


0