Ледь не потрапив під колеса: від батьків утік 4-річний хлопчик

Ледь не потрапив під колеса: від батьків утік 4-річний хлопчик
У Львові загубився 4-річний хлопчик. Дитина блукала вулицями міста і ледве не потрапила під колеса авто.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Хлопчик вибіг на дорогу за три метри від службового автомобіля патрульних на вулиці Листопадового Чину. Водій ледве встиг загальмувати.

“Він вибіг за три метри від службового автомобіля. Я швидко загальмував і перекрив автомобілем дорогу для інших транспортних засобів, адже дитина продовжила бігати проїзною частиною” — зазначив заступник начальника чергової частини патрульної поліції Львівської області Михайло Карпа.

Поліцейський забрав хлопця. З’їхавши на узбіччя, він почав пошуки батьків. Звернення на 102 на той момент ще не було. Він намагався розпитати, де тато і мама. На жаль, безуспішно. Через 8 хвилин він почув, що є виклик від тата хлопця.

“Чоловік зрадів, що патрульні так швидко знайшли його 4-річного сина. Розповів, що гуляли усією сім’єю в парку. Батьки відволіклися на мить і хлопчик зник. Тато в розпачі почав пошуки і зателефонував на лінію 102, а мама залишилася на місці чекати — раптом дитина повернеться самотужки”, – розповіли у поліції.

Патрульні, які приїхали на місце події подарували хлопчику шеврон і він його одразу почепив собі на куртку. Тато записав публічну подяку патрульним і закликав усіх батьків стежити за своїми дітьми.


0