Львів’ян попередили про приїзд провокаторів для дестабілізації ситуації в місті – ЗМІ

Львівське видання Leopolis стверджує, що отримало у своє розпорядження документ від СБУ, в якому попереджають про приїзд до Львова провокаторів.

“Управління СБУ у Львівській області застерігає про появу в регіоні російськомовних спортивної статури, які прибули для провокацій”, — пише ресурс.

Російськомовні чоловіки спортивної тілобудови віком 20 — 50 років прибувають в регіон на короткотерміновий період для можливого проведення протиправних діянь. Вони переважно поселяються у квартирах, які орендують особисто або через підставних осіб.

“Управлінням фіксуються факти дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні, що зумовлено проявами гібридної війни в інформаційному просторі, а також прибуттям на територію регіону осіб з-поміж вихідців з території Донецької, Луганської областей та АР Крим, з РФ і Білорусі, з метою вчинення дій провокаційного та дестабілізаційного характеру, що можуть бути використані для розхитування ситуації в Україні країною-агресором”, — йдеться у документі, який опублікував сайт.

Працівників готелів і тих, хто займається поселенням до приватного житла, просять повідомляти про підозрілих осіб.


426