Військовий стан в Україні: в «Укрзалізниці» розповіли, як працюють вокзали та поїзди

Станом на ранок 24 лютого приміське сполучення у регіонах відбувається у штатному режимі, окрім напрямку Харків — Куп’янськ. Там рух організований до Чугуєва.

Про це повідомили в “Укрзалізниці”.

Там також вказують, що ситуація на українських вокзалах залишається стабільною. Людей багато, паніки немає. Каси працюють без змін.

У Харкові людей на вокзалах людей багато, там радше спокійно, аніж неспокійно. Є попит на квитки у західному напрямку.

Стосовно півдня (Одеса, Миколаїв, Херсон, Ізмаїл), там ситуація спокійна, підвищеного ажіотажу немає. У Маріуполі працюють усі служби “Укрзалізниці”, без паніки.

У компанії вказують, що пасажири, які мають квитки, виїдуть своїми рейсами. Просять купувати квитки через онлайн-канали: бот у Telegram і сайт.

Що сталося?

Ввечері 23 лютого ватажки “ДНР” та “ЛНР” Денис Пушилін та Леонід Пасічник звернулися до президента Росії Володимир Путіна, у якому попросили “допомогти у відбитті агресії” з боку України.

У своїх зверненнях вони заявляють про нібито зростання кількості обстрілів з боку України та скаржаться, що їм через це довелося евакуювати десятки тисяч людей.

У ніч проти 24 лютого президент Росії Володимир Путін у відеозверненні заявив про початок “спеціальної військової операції” проти України. У низці українських міст прогриміли вибухи.

Зранку 24 лютого в Міністерстві внутрішніх справ заявили про перші два втрачені населені пункти на Луганщині — села Городище та Мілове.


0